Sant Joan de Vilatorrada recull de gener a setembre més de 2.000 litres d’oli vegetal

oct. 21, 2014 No Comments by

Sant Joan de Vilatorrada porta recollits de gener a setembre més de 2.000 litres d’oli vegetal a través dels cinc contenidors que té situats en espais estratègics del municipi, propers als centres d’ensenyament. La instal·lació d’aquests contenidors es va fer el juny de l’any passat en el marc de la Setmana del Medi Ambient. Durant el segon semestre de 2013 es van recollir 1.800 litres d’oli vegetal usat.

 

Dos punts de recollida

Abans de la instal·lació dels contenidors a la via pública, el reciclatge de l’oli vegetal es feia a la deixalleria de Sant Joan de Vilatorrada i a la deixalleria mòbil durant les seves visites al municipi. Durant el 2013 a través de les deixalleries es van recollir 1.700 litres d’oli vegetal usat en un primer any en què també estaven operatius els contenidors. L’experiència demostra que els dos sistemes de recollida són compatibles i faciliten el reciclatge d’aquest residu entre la població.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet