Embarrats comptarà amb un concurs de fotografia aquest cap de setmana

oct. 21, 2014 No Comments by

Embarrats inclourà un concurs de fotografia aquest cap de setmana a Sant Joan de Vilatorrada obert a tot el públic que visiti la fira. El col·lectiu Amics de la Fotografia, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, proposa el Concurs Fotogràfic 1900 i anima tots els participants a compartir les imatges que facin des del seus telèfons mòbils amb l’etiqueta #fotoEmbarrats14.

 

Premis i bases

Tots els participants han de fer arribar un màxim de dues fotos per persona al correu electrònic amics.fotografia.sjv@gmail.com a partir de dissabte i fins el proper 5 de novembre. El primer premi està valorat en 75 euros, el segon en 50 i el tercer en 25.

 

Consulteu tota la informació a www.amics-fotografia-sjv.blogspot.com.es

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet