El CAP de Vilanova del Camí organitza una caminada per promoure els hàbits saludables entre la ciutadania

oct. 16, 2014 No Comments by

La sortida serà el proper dilluns, 20 d’octubre de 2014, i tindrà una durada aproximada de dues hores. És gratuïta i oberta a tothom. El col·lectiu d’infermeria de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Vilanova del Camí, en col·laboració amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament del municipi, organitza per al proper dilluns, dia 20 d’octubre de 2014, una caminada per millorar els hàbits saludables entre la ciutadania. La sortida, oberta a tothom, té com a objectius lluitar contra el sedentarisme i promoure els beneficis d’un exercici moderat.
La caminada, que sortirà a un quart de deu del matí del CAP de Vilanova del Camí, tindrà una durada aproximada de dues hores. Durant el recorregut es visitaran diverses zones del nord de Vilanova del Camí, l’espai dels Muletons i també es passarà pel nou Parc de la Salut, a la plaça Gertrudis Artigal.
La inscripció és gratuïta i només cal que els participants portin un calçat adequat, una gorra per protegir-se del sol i aigua per hidratar-se.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet