Sant Joan de Vilatorrada treballa en la segona edició d’Embarrats que se celebrarà a finals de mes

oct. 07, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada treballa en els eixos principals de la segona edició de la Fira Embarrats, que se celebrarà al municipi el cap de setmana del 25 i 26 d’octubre. El certamen ret homenatge a la vida de principis del segle XX a Sant Joan amb un gran protagonisme per a les fàbriques tèxtils i el riu Cardener. Embarrats potencia enguany els espectacles de carrer, prepara novetats en les visites a les antigues fàbriques tèxtils, oferirà un espectacle de tancament especial i continua accentuant el caràcter popular de la festa que compta amb la implicació de les entitats del municipi.

 

La fira, un reclam

La gran acceptació de la fira l’any passat ha fet que enguany l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada hagi rebut nombroses peticions d’empreses i particulars per poder exposar a l’espai reservat per als expositors. Totes les persones interessades s’han de posar en contacte amb l’empresa Mapamundi que gestiona els estands (mapamundi@mapamundi.cat / 93 805 00 64).

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet