El Bages acull el primer Congrés Nacional de la Gent Gran que es fa fora de Barcelona

oct. 07, 2014 No Comments by

Món Sant Benet acollirà aquest dimecres el primer Congrés Nacional de la Gent Gran que se celebra fora de la ciutat de Barcelona. Hi participaran membres de diferents Consells de la Gent Gran d’arreu de Catalunya -10 representants en el cas del Bages- que participaran activament en el Congrés, aportant les seves propostes i esmenes a les dues ponències que centraran el debat de la jornada: una sobre persona, societat i benestar i l’altra sobre la Catalunya del futur.

A més, la presidenta del Consell Comarcal del Bages –organisme que gestiona el Consell de la Gent Gran del Bages-, Mercè Cardona, participarà en la cloenda del Congrés.

El Congrés començarà a 2/4 d’11 del matí amb l’acte d’inauguració, posteriorment hi haurà l’explicació del procés participatiu i constitució de la mesa del congrés, i a les 12 es començarà el treball de les meses de les dues ponències. Després es farà dinar, la sessió plenària i el congrés es clourà a les 6 de la tarda.

Des del Consell Comarcal del Bages es fa una valoració molt positiva del fet que el territori aculli aquesta jornada i s’esperona els organitzadors a continuar portant el Congrés arreu de Catalunya per tal que la veu del col·lectiu de la gent gran de tot el país hi sigui representada.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet