Debut positiu dels Benet Games amb un cap de setmana lúdic i esportiu a Sant Fruitós

oct. 06, 2014 No Comments by

Sant Fruitós de Bages ha acollit amb èxit aquest cap de setmana la primera edició dels Benet Games. L’oferta d’activitats esportives i lúdiques, organitzada des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, ha tingut una molt bona acollida a l’entorn del monestir de Sant Benet de Bages i al Cobert de la Màquina del Batre de Sant Fruitós, tant dissabte com diumenge. El sistema de transport amb busos gratuïts i carruatges ha funcionat a tota hora i ha permès els desplaçaments amb agilitat entre els dos espais del certamen. Sant Benet ha estat molt atractiu per a un públic més ampli i familiar on pares i fills han pogut gaudir d’un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure (tirolina, rocòdrom, canoes, etc.) en un entorn incomparable. La gran esplanada de davant del monestir també ha estat l’escenari de les demostracions espectaculars de slackline, així com la sortida i l’arribada d’una exigent prova de BTT Enduro. En paral·lel, els serveis culturals de Món Sant Benet i de la Fundació Alícia han proposat tallers i visites pensades expressament per a l’ocasió.

 

Públic jove 

El públic més jove i adolescent s’ha concentrat al Cobert de la Màquina del Batre que ha acollit les proves i exhibicions freestyle de BTT, hípica i la festa de Ràdio Flaixabac, que malauradament va quedar deslluïda per la pluja de dissabte al vespre. L’Ajuntament fa un balanç molt positiu de la primera edició dels Benet Games i dóna les gràcies a totes les entitats que han fet possible la celebració d’unes jornades esportives, lúdiques i culturals a l’aire lliure que han congregat centenars de persones.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet