Ecoviure vol fer de la biomassa un dels grans atractius de la fira de l’economia verda

set. 30, 2014 No Comments by

La fira Ecoviure, que se celebrarà del 17 al 19 d’aquest proper mes d’octubre, mantindrà el sector de la biomassa com un dels eixos vertebradors d’un certamen que té molt bona salut des del 1997, any en què va néixer. Firade Manresa,organitzadora d’Ecoviure, vol arribar al centenar d’expositor, dels quals aproximadament un 20% estaran relacionats amb l’aprofitament de la biomassa com a recurs energètic.

 

Ecoviure és, des de fa disset anys, una de les fires més consolidadesa Catalunyasobre sostenibilitat ambiental, social i economia verda. L’objectiu de la mostra és des dels seus inicis esdevenir  punt de trobada per a particulars i professionals de diferents sectors que treballen per la sostenibilitat i el consum responsable. Ecoviure inclou també unes jornades tècniques, el fòrum de l’energia i diferents premis entre els quals el del bioconstrucció.

 

La comissió organitzadora de l’esdeveniment que converteix Manresa en la capital de la sostenibilitat durant un cap de setmana l’integren diferents representants d’empreses, entitats i institucions. El treball de la comissió ha permès un creixement constant d’Ecoviure, tant en número de professionals i empreses expositores com en nombre d’assistents.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet