Un estudi indica que la majoria de carrers de Sant Joan de Vilatorrada tenen una accessibilitat bona

set. 25, 2014 No Comments by

La majoria dels carrers de Sant Joan de Vilatorrada tenen una bona accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Així ho indica el Pla d’Accessibilitat que la Diputació de Barcelona ha presentat aquest migdia al saló de plens del consistori. L’acte s’emmarca en els actes previs a la Fira Discat que se celebrarà al municipi els dies 3 i 4 d’octubre i que gira al voltant de les discapacitats. El document revela que, tot i que hi ha molta feina a fer, el nivell d’accessibilitat és bo a Sant Joan de Vilatorrada i posa d’exemples el carrer Major i l’Avinguda Montserrat com a vies en què es fomenta l’accessibilitat. L’Ajuntament ha recollit els compromisos del pla i estudiarà com pot afrontar les actuacions que proposa el document.

 

Presentació del document

El Pla d’Accessibilitat ha estat presentat pel cap de la secció d’Accessibilitat de la Diputació de Barcelona, Ignasi Gustems, la tècnica Anna Aguilera i la consultora Maria Silvia Roques. L’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, ha explicat que “el pla ens ha de servir per posar-nos objectius concrets de millora de carrers i equipaments, malgrat la important despesa que suposen”. El document ha definit unes zones prioritàries en què caldria actuar a curt i mitjà termini. Són la Plaça Major, els parcs Garcia Lorca i Llobet, el Passeig del Riu i la plaça Jaume I. Els tècnics de la Diputació han recordat que les millores en accessibilitat no només beneficien les persones amb discapacitat, sinó també els infants i la gent gran.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet