Caminada i pedalada popular a Sant Vicenç de Castellet aquest cap de setmana

set. 25, 2014 No Comments by

Dissabte i diumenge Sant Vicenç de Castellet s’afegeix als actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb una caminada i una pedalada populars. La regidoria de Medi Ambient organitza aquestes dues propostes en el marc dels 550 activitats que se celebren arreu de Catalunya entre el 22 i el 29 de setembre sota el lema Fem el carrer més nostre. La quarta Caminada al Punt dels Tres Termes és de 14 quilòmetres i recorrerà els sectors del Clot del Tufau i el Serrat de la Beguda. La sortida serà a dos quarts de 9 des del Punt d’Informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (a la plaça de l’Ajuntament) i caldrà portar esmorzar, beguda i calçat còmode. A l’arribada hi haurà obsequis per als participants.

 

Diumenge, pedalada popular

La sisena Pedalada popular sortirà del Pavelló Municipal a dos quarts d’11 del matí. Hi haurà tallers infantils, obsequis per als participants, coca i el got de la pedalada. Les inscripcions es poden fer, prèviament a l’OAC o bé a través de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament, o bé el mateix dia a partir de les 10 al Pavelló Municipal.

 

En aquest enllaç us podeu descarregar els programes de cada activitat

http://www.svc.cat/ca/activitats/actes-de-la-setmana-de-la-mobilitat-sostenible-i-segura-930.html

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet