Bloguers italians fan una visita al Geoparc de la Catalunya Central

set. 22, 2014 No Comments by

El Geoparc de la Catalunya Central ha rebut aquest cap de setmana la visita de cinc bloguers italians de referència, de l’àmbit del turisme i la gastronomia, per tal de descobrir l’oferta del territori i donar-la a conèixer a través dels seus blogs. La visita, organitzada per la Diputació de Barcelona, va comptar amb la col·laboració i suport de l’Agència Catalana de Turisme i el Consell Comarcal del Bages que va coordinar la visita al Bages. Tècnics de turisme de l’ens comarcal i el conseller Joan Vinyes van acompanyar el grup de bloguers italians amb l’objectiu de promocionar l’enoturisme i la DO Pla de Bages.

El grup va visitar el Celler Abadal, el Celler Cooperatiu d’Artés (Àrtium), el Celler Oller del Mas, va fer un recorregut per les vinyes amb BTT, acompanyats de mBici, i es va allotjar a Cardona.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet