El Centre de Formació Pràctica busca empreses que vulguin implicar-se en la formació de joves en situació d’atur

set. 19, 2014 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica busca empreses industrials de la comarca que estiguin disposades a implicar-se en la formació de joves en situació d’atur. El CFP vol participar al programa pilot “Aprenent i treballant”, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que ofereix als joves simultanejar la formació amb un treball remunerat durant tres anys. L’objectiu és aconseguir la inserció laboral d’aquests joves, a la vegada que les empreses poden disposar d’un perfil professional que s’ajusti a les seves necessitats.

L’itinerari formatiu que proposa el CFP és un curs de “Mecanització per arrencament de ferritja”, de 540 hores, que permetrà als participants obtenir un Certificat de Professionalitat de nivell 2. Mentre duri la formació, els joves treballaran de manera remunerada a les empreses que s’hagin acollit a aquest programa.

Per a què el projecte pugui tirar-se endavant el CFP necessita comptar amb la col·laboració d’un mínim de 8 empreses de la comarca.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet