Últims dies per participar al concurs fotogràfic d’Instagram de la campanya Quin Passeig

set. 10, 2014 No Comments by

El concurs de fotos de la temporada de terrasses del Passeig de Manresa a través de l’aplicació Instagram s’acaba el proper divendres a les 12 de la nit. Tothom qui vulgui participar-hi ha de fotografiar racons, espais, terrasses, moments del Passeig Pere III de Manresa i ha de compartir la imatge a Instagram amb l’etiqueta #passeigmanresa. L’objectiu és  captar els moments d’estiu al Passeig de Manresa i oferir una visió diferent amb un punt de creativitat que fa que siguin especials. No existeix limitació a la quantitat de fotografies per participant.

Es pot participar en el concurs amb fotografies fetes amb anterioritat a la data del 1 de juliol de 2014 (inici del certamen), sempre que compleixin totes les condicions de participació, si bé la seva publicació amb l’aplicació Instagram haurà de produir-se entre el 1 de juliol i el 12 de setembre del 2014.

El guanyador rebrà un val de 200 euros. El segon classificat, rebrà una visita guiada (paquet turístic de Manresa) que acabarà amb un àpat per a 2  persones al Restaurant Passeig. El tercer, un àpat per a 2 persones al Restaurant Passeig. El 1r i 2n  primers premis seran escollits pel jurat, que decidiran quines són les 3 millors fotografies de totes les realitzades durant el període obert a la participació. El 3r premi serà per a la fotografia més votada pel jurat popular, és a dir, la fotografia que tingui més “likes” dels usuaris d’Instagram.

Es poden consultar les bases completes del concurs a http://ves.cat/l0dJ

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet