La Cambra posa en marxa un programa que ajudarà a 10 empreses del territori a adaptar-se als canvis relacionats amb la tecnologia i la globalització

set. 10, 2014 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa ha posat en marxa un programa gratuït per ajudar les pime del territori a afrontar els canvis que afecten el seu model de negoci. La participació està limitada a 10 empreses que podran gaudir de serveis d’assessorament i consultoria, participar en sessions de formació i comptar amb un acompanyament individual a l’hora de definir i implementar les accions per adaptar el seu negoci a un nou entorn tecnològic i a l’obertura de nous mercats.

El programa està finançat per l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona, i començarà a implementar-se el proper mes d’octubre. Les empreses que vulguin participar-hi tenen temps fins el dia 3 d’octubre per fer la seva sol·licitud.

Fer front a un entorn canviant

La tecnologia i la globalització són dos dels principals factors que els darrers anys han fet modificar substancialment l’entorn en el que es mouen la majoria d’empreses. A causa d’això, molts sectors tradicionals s’han vist obligats a modificar el seu model de negoci per tal de poder continuar oferint una proposta de valor per als seus clients. Aquest programa vol ajudar les petites i mitjanes empreses del territori en aquest procés, oferint-los el suport d’experts en el món digital i en internacionalització, amb l’objectiu de preparar-les per ser competitives en aquest nou escenari.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet