Sant Fruitós acull una lligueta del Torneig d’Elit Infantil i Cadet que organitza el C.E. Manresa

set. 04, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Fruitós col·labora amb el Centre d’Esports Manresa per fer possible l’organització del Torneig d’Elit de les categories infantil i cadet que se celebra aquest cap de setmana a Manresa i a diferents camps de futbol de la comarca, com el del Fruitosenc.

A Sant Fruitós hi haurà partits tot el dissabte i diumenge al matí. Els clubs que dissabte prenen part a la lligueta infantil són: Fruitosenc, UE Bordeta, Málaga, Selecció ONG Diapo, Atlético de Madrid i Damm. Pel que fa a cadets, els equips que seran: Málaga, Fruitsenc, St. Kevins de Dublín, Girona, Espanyol, Atletico de Madrid, Terrassa, CE Manresa B  y Rapitenca.

El calendari i horaris dels partits a Sant Fruitós es pot consultar al web de l’Ajuntament: www.santfruitos.cat. El primer partit a Sant Fruitós serà a ¾ de 10 del matí  de dissabte, entre el Málaga i el Fruitosenc.

CatPress News, Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet