El taller del Petit Xef tanca el programa d’activitats infantils de Quin Passeig

jul. 30, 2014 No Comments by

El taller del Petit Xef va acollir dimarts a la tarda una trentena de nens i nenes que van manipular i experimentar amb diferents tipus de fruites com la síndria, el meló, les maduixes o el plàtan per tal de crear una brotxeta. Els assistents van acompanyar la seva creació amb melmelades de diversos sabors i un cop acabada l’activitat, van poder gaudir d’un plat estiuenc i refrescant.

Amb aquest darrer taller, Quin Passeig va acomiadar el cicle de propostes pensades pels més petits per al mes de juliol. Un total de cinc activitats que han tingut lloc a les immediacions del Bar Plaça i que han aconseguit un gran èxit de participació.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet