El Montepio i la Fundació Lacetània col·laboraran per promoure la seguretat viària entre els alumnes de secundària

jul. 28, 2014 No Comments by

El Montepio de Conductors i la Fundació Lacetània han signat un conveni de col·laboració gràcies al qual totes dues entitats es comprometen a tirar endavant accions conjuntes per promoure la seguretat viària entre els joves estudiants. L’acord, signat pel president del Montepio, Joan Bertran, i el president de la Fundació Lacetània, Pere Casals, preveu també que el Montepio faci una aportació econòmica als premis que la Fundació Lacetània concedeix cada any als millors treballs de cicles formatius i de batxillerat.

A partir del proper curs, Montepio i Fundació Lacetània organitzaran conjuntament diferents accions de sensibilització per als alumnes dels instituts adherits, com ara xerrades o conferències, tant a les instal·lacions dels centres com del propi Montepio. Des dels centres educatius també es farà difusió de la tasca del Montepio en matèria de prevenció d’accidents i de promoció de la seguretat viària. A més, el conveni preveu que els alumnes dels instituts que formen part de la Fundació Lacetània puguin fer pràctiques al Montepio de Conductors.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet