Espectacular concert de l’Orfeó Manresà al Passeig en un sopar que va unir gastronomia i música

jul. 25, 2014 No Comments by

El sopar-concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig, que ahir a la nit arribava a la seva cinquena edició, s’ha consolidat com una de les cites més concorregudes de l’estiu a les terrasses del Passeig.  La terrassa del restaurant Passeig va omplir-se de gom a gom en aquest maridatge entre gastronomia i música, que va portar un espectacular concert de l’Orfeó Manresà i una vistosa posada en escena al bell mig de la ciutat. L’oferta musical, de gran nivell i amb un repertori variat i molt atractiu, va portar peces de Verdi, Donizetti i Rossini  i va incloure  també temes de sarsuela, havaneres i peces romàntiques, a càrrec de l’Orfeó Manresà, acompanyat al piano de Jordi Franch i Rosa M. Ortega.

D’altra banda, el sopar també havia estat pensat amb tot detall per acompanyar l’acte, i els comensals van poder degustar xips de verdures i croquetes de ceps, amanida de vieires i llagostins amb vinagreta de sèsam, ravioli de gambes amb salsa de marisc, rap a la planxa amb patates a la vainilla i copa de tiramisú amb fruits vermells, tot maridat amb cervesa Damm Inedit.

El sopar-concert de l’Orfeó Manresà arribava ahir a la seva cinquena edició, inclòs en les activitats de la campanya Quin Passeig!, que omple d’activitats estiuenques el centre de Manresa, i que enguany ja compleix els 18 anys.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet