Sant Fruitós i Santpedor treballen conjuntament per aclarir qualsevol dubte o preocupació sobre l’aeròdrom

jul. 25, 2014 No Comments by

Responsables polítics i tècnics dels Ajuntaments de Sant Fruitós de Bages i Santpedor s’han reunit per posar sobre la taula tota la informació, dubtes i neguits sobre el projecte de reactivació de l’aeròdrom. Els dos consistoris han expressat la seva voluntat de treballar conjuntament, des de l’entesa, per fer un seguiment acurat del projecte i assegurar que qualsevol iniciativa que es posi en marxa sigui un valor positiu per al territori.

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha explicat tots els detalls de què disposa sobre el projecte i ha emplaçat a mantenir una reunió a tres parts amb l’empresa propietària de l’aeròdrom, després de l’estiu, per tal que puguin resoldre qualsevol dubte tècnic que hi pugui haver sobre la proposta de reactivació de l’equipament.

L’aeròdrom és un equipament legalitzat i en servei des de fa dècades, que ara es vol reactivar fent una ampliació de l’hangar (on es guarden les aeronaus) i les oficines, per tal que pugui acollir noves activitats amb tots els serveis i la seguretat que requereixen, sense que això suposi cap ampliació de l’aeròdrom.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet