Sant Joan de Vilatorrada analitza les dificultats del seu traçat urbà per a la mobilitat amb cadires de rodes

jul. 23, 2014 No Comments by

En el marc dels preparatius de la fira Discat i de la sensibilització de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada sobre els problemes amb què es troben les persones amb alguna discapacitat, el consistori ha iniciat una anàlisi de les barreres arquitectòniques que hi ha al municipi i que dificulten el dia a dia de les persones amb problemes de mobilitat. Aquest és un dels temes d’accessibilitat que s’estan treballant durant l’elaboració del Pla d’Inclusió de Sant Joan.

La regidoria d’Acció Social i Salut, Xus Segura, va acompanyar Francesc Faya, un veí del municipi que va amb cadira de rodes, a fer un recorregut per diferents punts de Sant Joan per experimentar, en pròpia pell, les dificultats d’accés en alguns trams que no estan adaptats, per tal d’estudiar la possibilitat de fer millores en aquest àmbit.

Sant Joan de Vilatorrada acollirà els dies 3 i 4 d’octubre Discat, la primera fira que se celebrarà a Catalunya centrada en l’àmbit de les discapacitats. El programa d’actes preveu conferències, tallers, debats, demostracions i una participació activa dels escolars del municipi. Per a més informació: www.firadiscat.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet