Es dispara la demanda d’activitats d’estiu en anglès per a nens més petits de 5 anys

jul. 21, 2014 No Comments by

La preocupació de les famílies per a què els seus fills aprenguin idiomes ha fet disparar la demanda d’activitats d’estiu en anglès, sobretot les adreçades a nens menors de 5 anys. Dels més de 20.000 infants de tot l’estat que durant aquestes vacances participen en alguna de les activitats organitzades per Kids&Us, empresa de referència en l’aprenentatge primerenc de l’anglès, gairebé la meitat té menys de 5 anys. Unes xifres que impliquen un creixement del 80% de la demanda global respecte l’estiu del 2013 i de més del 100% si només es té en compte la franja d’edat que va dels 3 als 5 anys.

I és que cada vegada hi ha més consciència de què per arribar a aconseguir un bon domini de l’idioma, el millor és introduir-lo quan l’infant encara és petit. És per aquest motiu que els casals urbans són l’activitat més demanada, ja que permet als nens passar unes hores al dia fent diferents activitats lúdiques amb una immersió lingüística total, però en un entorn proper a casa seva. Els casals urbans de Kids&Us, tant els que tenen lloc als seus propis centres com als que es fan en instal·lacions escolars, segueixen una rigorosa proposta pedagògica centrada en l’aprenentatge natural de la llengua, amb uns continguts i objectius adaptats a l’edat de cada nen.

L’altra opció, per a nens més grans, són les colònies, que a Kids&Us impliquen viure les 24 hores del dia en anglès i, d’aquesta manera, treballar la llengua des de tots els aspectes de la vida quotidiana. Aquesta proposta s’adreça a nens a partir de 7 anys i fins als 13, en el que pretén ser una primera experiència internacional sense haver de marxar a l’estranger. Les colònies que Kids&Us ofereix als seus alumnes de tot l’estat tenen lloc durant aquest mes de juliol a la província de Girona i hi participaran prop de dos centenars d’infants, un 80% més que l’estiu passat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet