El sopar-concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig ofereix un menú amb maridatge amb cervesa

jul. 17, 2014 No Comments by

Xips de verdures i croquetes de ceps, amanida de vieires i llagostins amb vinagreta de sèsam, ravioli de gambes amb salsa de marisc, rap a la planxa amb patates a la vainilla i copa de tiramisú amb fruits vermells. Aquest menú, maridat amb cervesa Inedit, és la proposta gastronòmica del 5è sopar-concert de l’Orfeó Manresà dins la campanya Quin Passeig, que tindrà lloc el dijous 24 de juliol, a 2/4 de 10 del vespre, a la terrassa del restaurant Passeig. El preu és de 30 euros i cal reservar plaça al telèfon 93 876 92 26 o a través del correu electrònic info@quinpasseig.com

Aquesta cita estiuenca, que uneix música i gastronomia en un entorn emblemàtic al centre de la ciutat, portarà al Passeig peces de Verdi, Donizetti i Rossini amb temes escollits de les seves obres més destacades com són La forza del destino, II Trovatore, Nabucco o Lucia de Lammermoor. La vetllada musical, a càrrec de l’Orfeó Manresà, inclourà també temes de sarsuela, havaneres i peces romàntiques i comptarà amb l’acompanyament al piano de Jordi Franch i Rosa M. Ortega.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet