Una vintena de nens i nenes practiquen anglès al tercer taller de Quin Passeig

jul. 16, 2014 No Comments by

El tercer taller infantil de Quin Passeig va acollir dimarts a la tarda una vintena de nens i nenes que van practicar l’anglès a través d’una activitat amb globus d’aire a les immediacions del Bar Plaça. A càrrec d’ILA School, els més petits van triar els seus animals favorits i els van dibuixar en unes làmines que després van decorar i enganxar en globus que es van endur de record. L’entitat col·laboradora va voler demostrar que aprendre anglès pot ser divertit i formar part de l’oci estiuenc i gràcies a l’èxit de participació, l’activitat tornarà a repetir-se enguany. Podeu mantenir-vos informats a través de “Les Terrasses del Passeig Manresa” i “Quinpasseig Manresa” a Facebook o demanar informació a info@quinpasseig.com.

El dimarts 23 de juliol continuaran els tallers programats per Quin Passeig amb la voluntat d’oferir activitats a l’aire lliure des d’una vessant lúdica i educativa. En aquesta ocasió, el taller anirà a càrrec de Jumping Clay que ensenyarà a nens i nenes a manipular un tipus d’argila de color per a crear les seves pròpies joguines.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet