Èxit de participació al ‘III Torneig Plaça FIFA PS3’ de Quin Passeig

jul. 15, 2014 No Comments by

Una trentena d’aficionats al vídeojoc FIFA 2014 es van reunir al Bar Plaça les tardes de dijous i divendres de la setmana passada per a participar al III Torneig Plaça FIFA PS3. Els joves van poder demostrar que són uns autèntics experts d’un dels jocs més exitosos que recrea les principals competicions de futbol del món.

Jordi Garcia i Mircea Gabriel Pincovai van ser els millors jugadors virtuals del torneig organitzat dins del marc del programa d’activitats de Quin Passeig i van rebre el primer i segon premi, respectivament. El vencedor es va endur una consola PSVITSA i el segon classificat va guanyar un joc FIFA 2015 per a Play Station 3 que sortirà a la tardor.

Un any més, el torneig va ser tot un èxit i els participants van demanar a l’organització un major nombre de tornejos d’aquesta i altres modalitats de joc.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet