Gran acollida del taller infantil d’scrapbooking en el marc de les activitats de Quin Passeig

jul. 09, 2014 No Comments by

Una vintena de nens i nenes d’entre 8 i 12 anys van participar ahir a la tarda a la segona de les activitats infantils programades per Quin Passeig per aquest estiu. De la mà de Manresa Scrapbooking, els més petits van aprendre diferents tècniques artesanes de decoració i enquadernació i mix media per a la confecció creativa d’un layout. A partir de dues fotografies, els participants van treballar amb cartolines, cartrons i pintures per a decorar un quadre colorista que es van endur a casa un cop acabat. L’objectiu d’aquest mètode creatiu és conservar petits i grans moments viscuts a través de l’ornamentació i documentació d’un record.

El proper 15 de juliol tindrà lloc la tercera de les activitats infantils programades a les terrasses del Passeig d’enguany. Nens i nenes practicaran l’anglès amb ILA School a través d’un taller amb globus d’aire que hauran de pintar segons el significat d’un adjectiu escrit en aquesta llengua.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet