Una desena de nens aprenen a teixir dins les activitats infantils de les terrasses del Passeig

jul. 02, 2014 No Comments by

El Passeig de Manresa va acollir ahir a la tarda la primera de les activitats del programa infantil d’aquesta temporada d’estiu. Una desena de nens d’entre 7 i 12 anys van conèixer de més a prop el món del teixit a través d’uns petits telers manuals que els van permetre entendre i veure de què estan fetes les teles. Van aprendre què és la trama i l’ordit i van teixir unes petites bosses d’espígol que es van endur com a record.

El Parc de la Sèquia, entitat organitzadora del taller, va néixer amb el propòsit d’explicar d’una manera lúdica i educativa el valor de l’aigua i de la conservació de la història i el patrimoni. En aquest sentit, l’activitat proposada pretenia apropar als més petits el llegat de la indústria tèxtil de la ciutat.

El proper dimarts 8 de juliol seguiran les activitats infantils programades per enguany, aquest cop a càrrec de Manresa ScrapBooking que ensenyarà a nens i nenes a partir de 8 anys a decorar i documentar dues fotografies integrades en un quadre colorista i a fer servir tècniques artesanes d’enquadernació per tal de crear un layout.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet