El 24 de juliol, nova edició del sopar-concert amb l’Orfeó Manresà al Passeig

jul. 01, 2014 No Comments by

El Passeig de Manresa acollirà el dijous 24 de juliol el cinquè Sopar Concert de l’Orfeó Manresà, una de les cites centrals de l’estiu que uneix música i gastronomia en un entorn emblemàtic al centre de la ciutat.

En aquesta nova edició l’Orfeó interpretarà cors d’òpera dels mestres italians Verdi, Donizetti i Rossini amb temes escollits de les seves obres més destacades com són La forza del destino, II Trovatore, Nabucco o Lucia de Lammermoor. La vetllada musical inclourà també temes de sarsuela, havaneres i peces romàntiques i comptarà amb l’acompanyament al piano de Jordi Franch i Rosa Ortega.

La convocatòria d’enguany, que tindrà lloc al restaurant Passeig, espera repetir l’èxit d’edicions anteriors, en què més d’un centenar de persones han pogut gaudir dels plats creats per al sopar-concert i maridats per la música coral.

Per reservar plaça cal trucar al telèfon 93 876 91 61 o bé enviar un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet