Acaba el curs de gimnàstica correctiva a l’aire lliure de Vilanova del Camí

jul. 01, 2014 No Comments by

Els participants en el grup de gimnàstica correctiva a l’aire lliure de Vilanova del Camí han acabat el curs després de tres mesos d’activitat, gràcies a la qual han millorat la seva salut tant física com emocional. Han mostrat grans dosis d’esforç i perseverança al llarg de l’activitat, que ha inclòs des de caminades curtes o jocs de pilota fins a sessions d’exercicis de correcció postural, que s’han dut a terme al poliesportiu de Can Titó.

L’activitat de gimnàstica correctiva s’adreça a persones que, per motius de salut, no poden participar en els grups d’activitat física convencional que es fan al municipi. Es tracta d’una iniciativa del Servei d’Esports de l’Ajuntament, coordinat per la llicenciada en educació física Núria Fàbregas, que té com a principal objectiu que els participants adoptin un estil de vida més actiu que contribueixi a millorar el seu estat de salut. El fet que l’activitat hagi estat finançada per l’Ajuntament ha afavorit que hi poguessin participar persones que per motius econòmics no haurien pogut accedir-hi.

Els organitzadors han valorat positivament la iniciativa i els usuaris han mostrat la seva satisfacció amb l’activitat, que els ha permès percebre una millora en el seu estat de salut. També han posat de manifest el seu desig que pugui tenir continuïtat de cara al proper curs. La majoria dels participants són persones d’entre 55 i 70 anys.

Els professionals del CAP de Vilanova del Camí han contribuït a fer difusió d’aquest curs i la infermera referent del Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES), Marisol Oliva, ha participat en la sessió de cloenda.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet