Nou aparcament municipal a Sant Fruitós, ara a la zona de l’escola Pla del Puig

juny 23, 2014 No Comments by

Fa molts pocs dies ha entrat en servei un nou aparcament públic a l’aire lliure situat al carrer Eugeni d’Ors xamfrà amb l’avinguda Sant Joan. Aquest espai millorarà la zona d’aparcament de l’escola pública del Pla del Puig, donat que es troba situat justal davant del’equipament escolar. L’aparcament forma part del conjunt d’iniciatives que durant aquest mandat ha portat a terme l’Ajuntament de Sant Fruitós amb l’objectiu de facilitar la mobilitatal municipi iendreçar el nucli urbà.

Al nou espai hi ha un accés rodat d’entrada i sortida pel carrer Eugeni d’Ors i un accés per a vianants per l’Avinguda Sant Joan, just davant l’escola.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet