Althaia celebra unes jornades per compartir coneixements, experiències i projectes de futur

juny 23, 2014 No Comments by

La Fundació Althaia va celebrar dijous a Món Sant Benet, unes jornades dirigides a tots els professionals de la institució amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències i nous projectes. Era la quarta edició de les Jornades d’Althaia que tenien com a lema “Un hospital per compartir”. I és que enguany, una part dels treballs han servit per explicar i donar a conèixer les noves instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu, tant aquelles que ja estan en funcionament com les que properament s’obriran.

 

Aquesta trobada institucional va comptar amb la participació de gairebé 600 professionals. Procedien de tots els serveis d’Althaia, tant assistencials com no assistencials, i van convertir les jornades en un fòrum obert, plural i multidisciplinar, posant de manifest la seva empenta, el rigor, les ganes de donar a conèixer allò que fan i visualitzar futures sinèrgies.

 

Les IV Jornades van començar a primera hora del matí amb l’acte inaugural a càrrec del president del comitè organitzador, el Dr. Òscar Bernadich; el director general d’Althaia, Manel Jovells; el gerent de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Oriol Morera; i el president del comitè executiu del Patronat de la Fundació Althaia, Germà Quim Erra.

 

En el decurs de la Jornada van presentar-se 51 comunicacions orals, de les quals 14 tenien format vídeo, a través de les quals els mateixos professionals van donar a conèixer iniciatives, projectes o serveis que es desenvolupen a la institució, afavorint així un millor coneixement entre els departaments i serveis de la xarxa assistencial manresana. També es van poder visitar l’exposició amb 56 treballs que tenien format de pòster. Finalment, els participants van poder votar electrònicament per escollir els millors treballs.

 

La cloenda va estar presidida per la regidora de Salut de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet