La 4a Caravana Solidària dels cossos de seguretat del Bages sortirà des de Sant Joan de Vilatorrada el dia 28 de juny

juny 17, 2014 No Comments by

Aquest migdia la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha estat l’escenari de la presentació de la 4a Caravana Solidària de l’Associació Internacional de Policia (IPA) del Bages. La comitiva sortirà el 28 de juny des del municipi, anirà fins a Montserrat, passarà per Castellbell i el Vilar i acabarà el recorregut a Manresa. Una quarantena de professionals dels cossos de seguretat de la comarca i uns 150 vehicles participaran en aquesta comitiva solidària que recaptarà fons per a l’ONG Pallassos Sense Fronteres al Bages.

Expedició bagenca

Els diners recaptats ajudaran a finançar una expedició bagenca de Pallassos Sense Fronteres desplaçar-se a Bòsnia el mes de novembre per fer diferents representacions infantils a les escoles d’aquest país en què es manté el conflicte ètnic entre els nens servis i els nens bosnians.

Col·laboració de tothom

L’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, ha reconegut que “ens fa molta il·lusió participar en aquesta iniciativa solidària i ens sentim molt orgullosos de formar-ne part. Volem agrair la col·laboració de tots els cossos de seguretat per la vostra implicació i a totes les empreses que donen suport a aquesta causa”. Per la seva part, el regidor de Cultura i Lleure Educatiu i membre de Pallassos Sense Fronteres al Bages, Jordi Pesarrodona, ha explicat que la caravana oferirà nassos de pallasso a un preu simbòlic de 3 euros per ajudar a recaptar fons per a l’expedició a Bòsnia. El Montepio de Conductors també dóna suport a aquesta iniciativa. L’entitat oferirà a tothom qui ho vulgui experimentar les sensacions d’un copilot de ral·li en un circuit que es muntarà a la zona de pistes Manresa durant tota la jornada.

Durant tot el dia

La caravana solidària sortirà a les 11 del matí des de Sant Joan de Vilatorrada en direcció el Monestir de Montserrat. Abans, a partir de dos quarts de 9 es farà la trobada dels vehicles d’emergència i seguretat de la comarca a Cal Gallifa que es completarà amb una botifarrada popular. A dos quarts d’1 la comitiva serà rebuda pel Pare Abat de Montserrat i tot seguit continuarà fins a Castellbell i el Vilar on es farà un dinar de germanor. A primera hora de la tarda, la comitiva arribarà al Passeig de Pere III de Manresa en què s’estacionaran tots els vehicles. Finalment, la caravana posarà el punt i final a la zona de pistes de la capital del Bages.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet