Es lliuren els premis del Concurs de Narrativa Gastronòmica de Menjar i Beure a Manresa

juny 13, 2014 No Comments by

Ignacia Nacenta, autora del microrelat “Sopar”, ha estat la guanyadora del 8è Concurs de Narrativa Gastronòmica convocat per Diesa Restauració i Òmnium Bages en el marc de la campanya Menjar i Beure a Manresa. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc ahir a la tarda amb la presència de bona part dels participants i de l’escriptor Jordi Estrada, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, i el gerent de Diesa, Diego Sánchez.

El jurat, format pels escriptors Jordi Estrada i Llorenç Capdevila, va decidir lliurar, a més del primer premi, dos accèssits a Aina San Nicolàs, pel text “La maison du canard” i Núria Samsó, per “Arròs amb llamantol”. Estrada va destacar l’alta qualitat dels treballs presentats, prop d’una quarantena, en els quals els autors han utilitzat la gastronomia com a pretext per parlar de les relacions humanes. Les tres guanyadores podran gaudir d’una experiència  spa, gentilesa de TEMPS D’SPA, i d’un àpat per a dues persones al restaurant Passeig.

El regidor de Cultura, Joan Calmet, va agrair la implicació de Diesa en activitats de promoció cultural, com ho demostra aquesta vuitena edició del concurs que any rere any aconsegueix aplegar participants de dins i fora de la comarca. El gerent de Diesa Diego Sànchez va refermar la voluntat de l’empresa de continuar treballant de manera conjunta amb d’altres entitats de la ciutat per tal de dinamitzar el panorama gastronòmic i cultural de la ciutat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet