Es lliuren els premis del concurs fotogràfic de la Setmana Sense Fum d’Igualada

juny 10, 2014 No Comments by

En el marc dela Setmana Sense Fum que se celebra cada any pels voltants del 31 de maig (Dia Mundial Sense Tabac), aquest any novament s’ha dut a terme la “IVedició del Concurs Fotogràfic dela SetmanaSenseFum”. En aquesta ocasió s’hi van presentar 55 fotografies d’alt nivell, que van realitzar els alumnes d’ESO de la ciutat d’Igualada.

El regidor de Sanitat, Fermí Capdevila, va fer el lliurament del primer premi, que va consistir en un IPAD Mini i que va ser per a en Carles Costa Campo, de l’Escola Maristes d’Igualada, amb la fotografia: “Fumar t’apaga la vida”. Aquesta fotografia s’utilitzarà per il·lustrar el programa dela Setmana Sense Fum 2015 a Igualada.

El segon premi, un val de 100 euros per a material esportiu, gentilesa de Desembossaments Morilla, va ser per a en Genís Mas Rabell, de l’IES Mercader, amb la fotografia titulada “Fes el canvi”. La resta de participants van ser obsequiats amb detalls, gentilesa de diverses entitats d’Igualada i comarca, premiant la participació i l’assistència a l’acte.

Aquest concurs s’organitza des del CAP Igualada Urbà i el CAP Nord amb la col·laboració de les infermeres del Programa Salut i Escola. L’objectiu del concurs és fer reflexionar als alumnes d’ESO que estudien a la ciutat d’Igualada sobre els efectes del tabac en la salut de tots.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet