El Dr. Epstein, referent mundial en millora de l’atenció al pacient, serà dimarts a l’Hospital de Sant Andreu

juny 09, 2014 No Comments by

El Dr. Ronald M. Epstein, professor de Medicina de Família, Psiquiatria, Oncologia i Infermeria de la Universitat del Rochester Medical Center, de NovaYork, serà aquest propers dimarts a l’Hospital de Sant Andreu de Manresa per exposar les noves tendències que implementen els centres sociosanitaris més avançats per millorar l’atenció als pacients.

La conferència de dimarts, a 2/4 de 10 del matí ala SalaGòtica, s’emmarca en les accions que porta a terme la Fundació Sociosanitàriade Manresa (FSSM) dirigides a posar en pràctica el conceptes propis de l’atenció centrada en el pacient. Posteriorment, a partir de les 11 i només adreçat a professionals de la FSSM, el Dr. Epstein dirigirà un seminari a partir de casos pràctics.

Aquest reconegut investigador, professor i divulgador segueix el llegat de George Engel, promotor del model biopsicosocial en medicina i centrat en el pacient. El Centre d’Investigació que dirigeix focalitza una part dels seus esforços en millorar els processosde comunicaciói informació amb els malalts i els seus familiars basats en la confiança mútua.

El nou model fomenta un paper més actiu del pacient i dels seus familiars amb la voluntat clara que la persona se sent entesa i ben atesa. El professional, per la seva part, també assoleix un major protagonisme per detectar necessitats dels propis pacients més enllà de les purament assistencials, ja siguin des de la vessant psicològica o social.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet