La Setmana Europea dels Geoparcs encara la recta final

juny 05, 2014 No Comments by

Fins al proper dilluns 9 de juny, diferents municipis que formen part del Geoparc de la Catalunya Central continuaran celebrant activitats vinculades amb la geologia, en el marc de la Setmana Europea dels Geoparcs, que va començar el 22 de maig i que pretén acostar la geologia al públic de forma molt amena i lúdica. Les activitats van des de conferències i xerrades fins a sortides i itineraris de descoberta i propostes pedagògiques que intenten apropar els actius geològics del Geoparc als ciutadans encuriosits que volen conèixer millor el seu territori.

De les activitats realitzades fins ara, destaca l’èxit dels tallers de materials geològics adreçats als més menuts a les Coves del Toll de Moià, o les sortides a Montserrat, Sant Llorenç del Munt i Súria per a tots els públics.

Entre el proper divendres i dilluns se celebrarà el gruix d’actes finals de la Setmana Europea dels Geoparcs. Destaca el curs pràctic de pintura amb minerals que dura 2 dies i en què els participants aprendran els conceptes bàsiques sobre minerals, pigments i tècniques pictòriques que els permetrà desenvolupar les seves habilitats artístiques.

Podeu consultar el programa detallat d’activitats i fer la inscripció a aquelles que us interessin a través del web www.geoparc.cat

La comarca del Bages i el municipi de Collbató formen el Geoparc de la Catalunya Central, l’únic de Catalunya que forma part de la Xarxa Europea de Geoparcs. El Geoparc té l’objectiu de posar en valor les característiques geològiques del territori proposant rutes turístiques que acostin els visitants fins a diferents punts d’interès, però apostant també per una oferta conjunta amb serveis i patrimoni del territori: gastronomia, cultura, història, festes, etc.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet