Es busquen empreses d’alimentació que vulguin incorporar joves a la seva plantilla

juny 05, 2014 No Comments by

Les empreses que contractin participants del programa Joves per l’Ocupació tindran avantatges fiscals. Fins a finals de juny, s’està duent a terme la formació prevista en el Programa Joves per l’Ocupació, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que coordina el Consell Comarcal del Bages. S’estan preparant 15 joves dels municipis de  Súria, Sant Fruitós de Bages, Navarcles, Avinyó, Artés, Callús, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Sallent i Sant Vicenç de Castellet per incorporar-se al mercat laboral en el sector de l’alimentació.

Precisament per facilitar aquesta inserció, el Consell ha organitzat per al divendres 13 de juny una jornada per a empreses del sector que vulguin informar-se de quines modalitats contractuals poden utilitzar i quins avantatges els suposa contractar un jove que estigui participant en aquest programa. La jornada es farà al Consell Comarcal, a partir de les 9 del matí, i cal inscriure’s prèviament a través de joventut@ccbages.cat o al telèfon 93 693 03 52.

Joves per l’Ocupació està destinat a nois i noies d’entre 16 i 25 anys en situació d’atur, amb baixa qualificació i/o dèficits formatius. Combinant les accions de tutorització, d’orientació i seguiment individualitzat, de formació i d’adquisició d’experiència professional en empreses, el programa està preparant aquests joves per treballar en els següents àmbits: cansaladeria, peixateria i horta.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet