220 inscrits a la demostració de vol de falcó que es farà dissabte al Parc Ambiental de Bufalvent

juny 05, 2014 No Comments by

La jornada “El vol del falcó” es farà dissabte al Parc Ambiental de Bufalvent. És gratuïta però cal inscriure’s a www.consorcidelbages.cat/estacions

El Parc Ambiental de Bufalvent, seu del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, celebra aquest dissabte una jornada lúdica i festiva centrada en la demostració del vol del falcó, que s’utilitza per foragitar les gavines. L’objectiu és obrir el Parc Ambiental a la ciutadania amb unes matinals de dissabte, que es faran 4 cops l’any sota el nom “Les estacions al Parc Ambiental”, i que permetran als visitants recórrer els diferents serveis i instal·lacions del Parc i, alhora, participar en tallers i activitats adequats a cada època de l’any.

La visita de dissabte és oberta a tothom i gratuïta, per té les places limitades i és imprescindible inscriure’s a través del web www.consorcidelbages.cat/estacions. En aquests moments ja hi ha unes 220 places reservades. La visita  durarà aproximadament una hora i mitja i consistirà en la recepció dels visitants i visionat d’un vídeo, visita guiada amb microbús pel Parc Ambiental de Bufalvent –instal·lacions, gestió de residus, l’entorn natural amb les barraques de vinya, camp solar, animals, etc-, i l’activitat “El vol del falcó”, en què es podrà veure com volen aquests animals alhora que s’explicarà la funció que tenen al Parc Ambiental. A més, tothom qui vulgui podrà fer-se foto amb un falcó i rebre-la per correu electrònic. També hi haurà un taller per a infants que faran un petit hortet mòbil a partir de material reciclat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet