Festa anual del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics a Compact Habit

juny 03, 2014 No Comments by

Les instal·lacions de Compact Habit a Cardona, on es porta a terme la producció de mòduls industrialitzats d’edificació, acollirà aquest divendres, 6 de juny, el tradicional Sopar del Col·legiat de la Delegació del Bages, Berguedà i Anoia del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació.

És la primera vegada que aquest col·lectiu celebrarà la festa patronímica anual en un entorn directament relacionat amb la professió. El perfil innovadorde Compact Habitha estat determinant a l’hora d’escollir el nou format per a aquesta trobada que preveu aplegar uns 80 professionals.

Abans del sopar, els participants tindran l’oportunitat de visitar, entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del vespre, les instal·lacions de l’empresa bagenca que, actualment, es troba immers en el procés de producció d’una residència per a estudiants universitaris a la ciutat francesa de Pau.

En el decurs de la 26ena edició d’aquest sopar hi haurà reconeixements per als companys que fa 25 anys que són col·legiats i també per als que en fa 50 que es van incorporar a la professió. També hi haurà la benvinguda als nous col·legiats i, en un to simpàtic,  s’atorgaran els premis Llimona i Taronja.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet