L’atenció primària de l’ICS a la Catalunya Central es mobilitza per la Setmana sense Fum

maig 29, 2014 No Comments by

La Setmana sense Fum, que se celebra arreu del món, té una important incidència a molts dels centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central. Moltes iniciatives nascudes dels mateixos professionals sanitaris ajuden a conscienciar la població dels efectes negatius que té el tabac sobre la salut. Segons l’Organització Mundial dela Salut cada any moren al món sis milions de persones pels efectes directes del tabac, de les quals 600.000 no són fumadores però respiren el fum provocat per les que sí que ho són.

Enguany, el lema de la Setmana sense Fum és: “Cada vegada que ho deixes, triomfes!”. A banda de les accions per sensibilitzar de l’epidèmia que suposa el tabaquisme, els professionals sanitaris parlaran de la necessitat de regular les cigarretes electròniques, ja que també es consideren nocives per a la salut.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet