Voleu veure com volen els falcons al Parc Ambiental de Bufalvent?

maig 28, 2014 No Comments by

El dissabte 7 de juny, un matí diferent, divertit i gratuït. Reserva plaça a consorcidelbages.cat/estacions. El Parc Ambiental de Bufalvent, seu del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, s’obre a la ciutadania amb unes matinals de dissabte, que es faran 4 cops l’any sota el nom “Les estacions al Parc Ambiental”, i que permetran als visitants recórrer els diferents serveis i instal·lacions del Parc i, alhora, participar en tallers i activitats adequats a cada època de l’any. L’aventura comença aquest mes de juny, el dissabte dia 7, amb la jornada “El vol del falcó”, pensada per a què nens, joves i grans puguin passar un matí de dissabte diferent, divertit i pedagògic.

La visita és oberta a tothom i gratuïta, per té les places limitades i és imprescindible inscriure’s a través del web www.consorcidelbages.cat/estacions. La visita  durarà aproximadament una hora i mitja i consistirà en la recepció dels visitants i visionat d’un vídeo, visita guiada amb microbús pel Parc Ambiental de Bufalvent –instal·lacions, gestió de residus, l’entorn natural amb les barraques de vinya, camp solar, animals, etc-, i l’activitat “El vol del falcó”, en què es podrà veure com volen aquests animals alhora que s’explicarà la funció que tenen al Parc Ambiental. A més, tothom qui vulgui podrà fer-se foto amb un falcó i rebre-la per correu electrònic. També hi haurà un taller per a infants que faran un petit hortet mòbil a partir de material reciclat.

Amb dates encara per confirmar, ja s’està treballant també en les properes propostes de “Les estacions al Parc Ambiental”: a la tardor, descoberta de les barraques de vinya i a finals d’any, un taller per aprendre a collir olives i a fer-ne oli.

Inscripció prèvia al “Vol del falcó”

Per participar en aquesta jornada, totalment gratuïta i apta per a totes les edats, és imprescindible inscriure’s prèviament a través de www.consorcidelbages.cat/estacions

Els visitants aniran arribant en grups en diferents franges horàries, que aniran des de les 10 del matí fins a 2/4 d’1 del migdia.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet