Neix “Read me a story”, una nova col·lecció de llibres en anglès per a nens no angloparlants

maig 26, 2014 No Comments by

Començar l’exposició a l’anglès des de ben petits i d’una manera lúdica i natural. Aquesta és la filosofia de Kids&Us, empresa de referència en ensenyament d’idiomes en edats primerenques que ara fa el salt al món editorial amb el llançament d’una línia de contes infantils en anglès per a nens no angloparlants. Read me a story és una col·lecció de llibres que arriba per omplir el buit existent en el mercat de contes i llibres de lectura en llengua anglesa, oferint un material que s’adequa al nivell d’anglès i a la capacitat de comprensió tant dels nens com dels pares que els hagin d’explicar. La col·lecció Read me a story es va presentar divendres passat a la botiga Abacus de Manresa.

 

La Betty Sheep és la protagonista dels llibres adreçats als petits lectors, nens d’entre 2 i 4 anys que, de la mà d’aquesta simpàtica ovella negra, descobriran, en anglès, alguns conceptes bàsics del món que els envolta. Per als nens de 5 a 7 anys, els contes tenen com a protagonista a la Gina Ginger, una nena pèl-roja i divertida que viurà un munt d’aventures i situacions amb les quals els lectors de ben segur que s’hi identificaran. De moment, hi ha disponibles 2 títols de la col·lecció de la Betty Sheep i 2 de la Gina Ginger. Els contes estan a la venda a les botigues Abacus de Manresa, Sant Cugat i Barcelona (c/ Balmes). I properament estaran disponibles a tota la xarxa Abacus.

 

Tecnologia per facilitar la lectura per part dels pares

Kids&Us és molt conscient de la importància de què els pares s’impliquin en el procés d’aprenentatge dels seus fills i és per aquest motiu que ha incorporat importants novetats tecnològiques per a què el nivell d’anglès dels pares no sigui un inconvenient a l’hora de mirar-se els contes tots junts. Es tracta del Talking pen, un dispositiu que, posant-lo a sobre del número de pàgina de cada conte, en llegeix el contingut. D’aquesta manera, petits i grans poden escoltar el text amb la correcta pronunciació, dicció i entonació. La incorporació del Talking pen permet gaudir del conte en paper de tota la vida però amb tots els avantatges que ofereixen les TIC.

 

Sobre Kids&Us

Kids&Us és una xarxa d’escoles d’idiomes especialitzada en aprenentatge primerenc. L’empresa ha desenvolupat un mètode propi que segueixen més de 40.000 nens i que es basa en el procés natural d’adquisició del llenguatge a partir de la immersió lingüística. D’aquesta manera, nadons a partir d’un any poden començar a entrar en contacte amb el nou idioma a través d’activitats adaptades a la seva edat. Actualment, Kids&Us té 156 centres repartits per Espanya, Andorra, França, Itàlia i Bèlgica. Amb el nou projecte Read me a story, Kids&Us continua apostant per apropar l’anglès als més petits des de múltiples vessants, tant dins com fora de l’aula.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet