Els mites en una dieta equilibrada, protagonistes de la propera sessió de Clínica Oberta

maig 23, 2014 No Comments by

El proper dimarts, 27 de maig, la Clínica Sant Josep acollirà la segona sessió d’aquest 2014 del cicle “Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda”. Sota el títol “Qüestionant mites en una dieta equilibrada, fem un tastet d’amanides”, anirà a càrrec de Rosa Vilumara,  infermera i dietista-nutricionista del CIMETIR, i comptarà amb la col·laboració especial de Carles Rodríguez, cuiner i propietari del restaurant Veigé coolinari.

La xerrada, que començarà a les 19.00 hores, s’adreça a totes aquelles persones que tenen interès per a la nutrició i que volen conèixer més a fons els secrets per mantenir una dieta equilibrada. A més, els assistents podran prendre amb exemples reals del que s’explica ja que el cuiner il·lustrarà la xerrada presentant una mostra d’amanides i d’altres propostes on les fruites i les verdures seran les principals protagonistes.

Aquesta és una nova sessió que s’emmarca en el cicle de xerrades divulgatives que la Clínica organitza amb l’objectiu d’apropar els pacients i familiars a la institució i als seus professionals compartint informació que pugui ser del seu interès. La xerrada tindrà lloc a la Sala de reunions de la Clínica, que s’ubica al primer pis de l’edifici. L’entrada és lliure i no cal fer cap inscripció, però cal tenir en compte que l’aforament és limitat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet