30 escolars tindran les colònies d’estiu totalment pagades per empreses adscrites de l’Acellec

maig 23, 2014 No Comments by

Un total de 30 nens i nenes de diferents comarques catalanes aniran de colònies, aquest estiu, sense cap mena de cost, gràcies a les beques de quatre empreses adscrites a l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC) i cobreixen la totalitat de les despeses.

Les 30 beques s’atorguena jovesque s’hagin seleccionat a partir de l’acord de col·laboració que ha fixat l’Acellec amb els ajuntaments de Girona, Sant Perede Ribes, Sant Boi de Llobregat i Navarcles iel Consell Comarcalde la Segarra.

Les quatre empreses implicades són Eix Estels, Rosa dels Vents, Alba Serveis i Lleure 2000, totes referents al sector, amb equips professionals molt consolidats i que donen serveial llarg detot l’any a escoles i famílies. Les cases de colònies d’aquestes empreses es troben ubicades en un entorns naturals molt agradables i adequades perquè els nens i nenes passin uns dies de lleure i formació en valors.

El valor de les 30 beques és d’uns 12.000 euros i formen part del pla d’accions de responsabilitat social que tenen les empreses i la mateixa associació Acellec.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet