L’equip d’infermeria d’Oncologia d’Althaia rep el reconeixement professional en la celebració del Dia Internacional de la Infermera

maig 22, 2014 No Comments by

L’equip d’infermeria de l’Hospital de Dia d’Oncologia d’Althaia ha estat guardonat amb el premi al reconeixement professional. Aquest premi pretén ser un petit homenatge a aquells equips d’infermers i infermeres que esdevenen un model a seguir en la seva competència professional i es lliura en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Infermera. L’entrega va tenir lloc el passat 15 de maig en l’acte celebrat a al FUB i que cada any organitzen conjuntament la Fundació Althaia, la FUB, la Fundació Sociosanitària de Manresa, la delegació territorial del COIB, l’Associació d’infermeres de la Catalunya Central i l’ICS – Gerència Territorial Catalunya Central.

Les infermeres que composen l’equip guardonat són:

  • Gemma Farré. Diplomada d’infermeria
  • Marta Galí. Diplomada d’infermeria
  • Susana Gubianas. Diplomada d’infermeria
  • Mª Teresa Pujol. Diplomada d’infermeria
  • Mª Alba San José. Auxiliar d’infermeria

L’Hospital de Dia d’Oncologia d’Althaia és un equip multidisciplinar que està integrat per infermeres, auxiliar d’infermeria, metges oncòlegs, psicooncòloga, administratius, farmacèutics i biòlegs. El seu objectiu és atendre al pacient oncològic al llarg de la seva malaltia, reduir la seva institucionalització, incrementar i facilitar l’accés als serveis de salut i estendre i augmentar els recursos alternatius comunitaris per a l’atenció del pacient oncològic.

Amb el lema “La força de les infermeres”’, l’acte  de  celebració del Dia Internacional de la Infermera va incloure els parlaments de la directora de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut, Carlota Riera, i de la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, així com una conferencia sobre els reptes de les infermeres en els propers anys a càrrec de Pilar Tazón, presidenta de la Conferència Nacional de Degans/anes d’Infermeria i directora de l’Escola Universitària d’Infermeria de Donòstia.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet