La doctora Basas parlarà al Montepio dels efectes de les drogues sobre la conducció

maig 22, 2014 No Comments by

La doctora Maria Mercè Basas Bacardit, metgessa forense de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, adscrita als Jutjats de Manresa des de l’any 2001,  explicarà el proper dimecres, dia 28, a 2/4 de 8 del vespre, a l’auditori del Montepio de Conductors, quins són els efectes de les drogues i com alteren les capacitats psicofísiques per a la conducció de vehicles

Segons les dades estadístiques del Servei Català de Trànsit, l’alcohol està present en un 10% d’accidents i en més d’un 20% dels conductors morts en carretera. Segons les dades de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, es confirma la presència d’algun tipus de drogues d’abús i/o alcohol en quasi el 40% de conductors morts en carretera. Aquestes xifres demostren els risc que suposa la conducció sota els efectes de drogues tòxiques i/o de l’alcohol.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet