Kids&Us presenta la segona edició de Cool Off, les colònies d’immersió total en anglès per a nens i nenes

maig 21, 2014 No Comments by

Dos centenars de nens de diferents punts de Catalunya i Espanya participaran aquest estiu a la segona edició de les colònies d’immersió en anglès de Kids&Us. Aquestes colònies, que porten el nom de “Cool Off” (“Refresca’t”), volen ser un pas més en l’aposta de Kids&Us per un aprenentatge diferent de la llengua, que prioritza la part més pràctica i vivencial i la immersió lingüística des del primer moment, amb l’objectiu de que el nou idioma es vagi assimilant de manera natural.

La proposta s’adreça a nens i nenes d’entre 7 i 13 anys que ja tinguin coneixements d’anglès, ja que es vol assegurar un nivell mínim homogeni entre tots els participants per tal que es compleixin els objectius pedagògics de la proposta. Tenen lloc a Vilobí d’Onyar, a la casa de colònies Can Freu, durant una setmana, amb torns que comencen el 29 de juny i s’acaben el 26 de juliol. Durant l’estada se segueix un programa específic creat pel Departament Pedagògic de Kids&Us que combina diferents tipus d’activitats, des d’excursions i esports fins a activitats més artístiques, que enguany tindran com a tema central la cultura Massai.

Les colònies “Cool Off” fan un pas més enllà en l’activitat pedagògica de Kids&Us ja que possibiliten que la immersió tingui lloc durant les 24 hores del dia i que arribi a tots els nivells de la vida quotidiana. Per als organitzadors, és una excel·lent opció per viure una experiència d’immersió i consolidar i avançar en els coneixements d’anglès sense haver de viatjar a un país estranger.

Sobre Kids&Us

Kids&Us és una xarxa d’acadèmies d’idiomes especialitzada en l’aprenentatge primerenc. L’empresa, amb seu a Manresa, ha creat un mètode d’aprenentatge propi que segueixen actualment més de 40.000 nens i que es basa en el procés natural d’adquisició de la llengua materna a partir de la immersió lingüística. D’aquesta manera, nadons de tan sols un any poden començar a aprendre un nou idioma amb activitats adaptades a la seva edat. Aquest curs, Kids&Us compta amb 156 centres repartits per Catalunya, Espanya, Andorra, França, Itàlia i Bèlgica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet