La Patronal Metal·lúrgica i el CFP explicaran a les empreses del metall com s’han d’aplicar les noves taules salarials

maig 16, 2014 No Comments by

La Patronal Metal·lúrgica del Bages i el Centre de Formació Pràctica, conjuntament amb Jesús Feliu Consultors, oferiran el proper dilluns una sessió informativa sobre l’aplicació de les noves taules salarials que preveu el conveni del metall. La jornada tindrà lloc a les instal·lacions del CFP al Palau Firal a les 6 de la tarda i l’entrada és lliure, prèvia inscripció. L’objectiu és explicar a les empreses del sector del metall com han d’aplicar les noves taules salarials, que patronal i sindicats han signat aquesta setmana i que són fruit de les llargues negociacions del nou conveni del sector. Aquestes taules ja s’hauran de veure reflectides en les nòmines dels treballadors d’aquest mes de maig.

Presentarà la sessió el president de la Patronal Metal·lúrgica del Bages, Xavier Perramon. La ponència anirà a càrrec de M. Àngels Sampedro López, advocada responsable del departament jurídic laboral de Jesús Feliu Consultors. El programa de la jornada també preveu un col·loqui durant el qual els assistents podran traslladar i resoldre els seus dubtes amb l’experta.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet