Sant Joan de Vilatorrada reconeix la tasca dels voluntaris de Creu Roja en el suport als Serveis Socials del municipi

maig 08, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha celebrat aquest migdia un acte emotiu al saló de plens per reconèixer la tasca que porten a terme els voluntaris de Creu Roja al municipi. Un total de deu persones col·laboren amb el punt de Creu Roja a Sant Joan que dóna suport a Serveis Socials de l’Ajuntament, especialment en les tasques de gestió del Rebost i ajuda al Banc d’Aliments i Recursos i suport al Centre Obert, entre d’altres. L’acte ha comptat amb la presència dels voluntaris que han rebut un diploma de reconeixement de mans de l’alcalde Gil Ariso, de la regidora d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament, Xus Segura, del president de Creu Roja a Manresa, Miquel Riera, i del president de Creu Roja a la província de Barcelona, Josep Quitet.

Dia Mundial de la Creu Roja

Coincidint amb la jornada del 8 de maig, Dia Mundial de la Creu Roja, l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, ha agraït tota la tasca que fan els voluntaris “en uns moments on és difícil ser solidaris perquè tots passem les nostres dificultats i dedicar el nostre temps als altres té molt mèrit” . Per la seva part, la regidora d’Acció Social, Xus Segura, ha apuntat “l’agraïment des de Serveis Socials a la vostra ajuda diària”. El punt de presència de Creu Roja a Sant Joan de Vilatorrada també treballa per captar i formar nous voluntaris i és obert a tothom que vulgui col·laborar.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet