Interessant conferència de la magistrada Míriam de Rosa al Montepio sobre el tràfic d’éssers humans

maig 07, 2014 No Comments by

La magistrada Míriam de Rosa va explicar ahir al vespre, d’una forma entenedora i didàctica, a l’auditori del Montepio de Conductors les característiques d’un dels delictes més castigats, com és el del tràfic d’éssers humans. La majoria dels casos que ha instruït De Rosa en els darrers anys al jutjat número 10 de Barcelona tenen una vinculació directa amb l’exercici de la prostitució.

La jutgessa, que va exercir durant uns anys a Manresa,va relatar les dificultats en què se solen trobar les víctimes del tràfic d’éssers humans, sovint indefenses i sotmeses a un perfil d’esclavatge. Aquestes víctimes, habitualment immerses en la prostitució, solen quedar-se sense cap mena de document oficial d’identificació i en una situació d’extrema necessitat.

Míriam de Rosa va fer un relat amb unes pinzellades de caràcter històric i referències al codi penal que castiga de forma severa als delinqüents.

A l’acabar l’acte, la jutgessa va signar al llibre d’honor de l’entitat mutual manresana, que amb més de 80 anys de vida, organitza periòdicament conferències i col·loquis relacionats amb temes d’actualitat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet