Els hàbits saludables, al nou capítol del canal de televisió on line per aprendre anglès de Kids&Us

maig 07, 2014 No Comments by

“Healthy habits” és el títol del tercer capítol de Telekids, el canal de televisió on line de Kids&Us pensat per a què els nens es familiaritzin amb l’anglès d’una manera divertida. En aquesta nova entrega, el xef GoodFood, protagonista dels dos anteriors capítols, ha de posar-se en forma per anar a un ball. Amb l’ajuda de les seves amigues Cow i Genie, que li recomanaran exercici i una alimentació saludable, aconseguirà estar a punt per la festa i, al mateix temps, ensenyar als nens vocabulari i expressions relacionades amb la salut, l’alimentació i l’activitat física.

El projecte Telekids, disponible en obert a YouTube i al web de Kids&Us, té com a objectiu continuar millorant l’aprenentatge de l’anglès entre nens i nenes, amb un contingut adaptat a la seva edat i pensat per reforçar el seu procés d’aprenentatge. Amb Telekids, Kids&Us vol posar a l’abast de totes les famílies una nova eina d’aprenentatge de qualitat i amb un clar objectiu pedagògic.

A més d’aquesta nova entrega, segueixen disponibles a YouTube els dos anteriors capítols de Telekids. L’enllaç per a veure’ls és el següent:

Aprendre idiomes des de petits

Kids&Us és una xarxa d’acadèmies d’idiomes especialitzada en l’aprenentatge primerenc. L’empresa ha desenvolupat un mètode d’aprenentatge propi que segueixen més de 40.000 nens i que es basa en el procés natural d’adquisició del llenguatge a partir de la immersió lingüística. D’aquesta manera, nadons de tan sols un any poden començar a entrar en contacte amb el nou idioma a través d’activitats adaptades a la seva edat. En l’actualitat, Kids&Us té 156 centres repartits per Catalunya, Espanya, Andorra, França, Itàlia i Bèlgica. Amb el projecte Telekids, Kids&Us insisteix en el seu objectiu d’apropar l’anglès als més petits des de múltiples vessants, tant dins com fora de l’aula.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet