El Ple de la Cambra es reuneix al celler Abadal per conèixer de prop una de les empreses líders del sector vinícola de la comarca

abr. 29, 2014 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa ha celebrat el seu darrer ple ordinari a les instal·lacions del celler Abadal, un dels pioners de la DO Pla de Bages i principal representant de la indústria vitivinícola de la comarca. La celebració d’un ple fora de la seu institucional respon a la voluntat de la institució de continuar apropant-se a les empreses del territori i de fomentar-ne el coneixement i la relació entre elles. Abans del ple, els representants de les empreses van fer una visita al celler guiats pel també membre del ple Ramon Roqueta, conseller delegat de Roqueta Origen.

La Cambra valora molt positivament l’experiència i espera que pugui repetir-se en els propers mesos, amb la finalitat d’estrènyer el lligam amb les empreses del Bages. De manera periòdica, la Cambra ja promou diverses accions encaminades a afavorir el contacte entre les empreses i també entre les empreses i la Cambra, com per exemple jornades, visites a empreses, reunions i trobades, etc. Tot això permet a la institució conèixer sobre el terreny la situació i les necessitats del teixit econòmic del territori i planificar les millors accions per donar-hi resposta.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet